آموزش ارز دیجیتال

تریدینگ ویو چیست؟ آموزش تصویری 0 تا 100

آموزش مهمترین ابزارهای تریدینگ ویو برای تجلی

تریدینگ ویو (TradingView) یکی از پیشرفته‌ترین و محبوب‌ترین پلتفرم‌های تحلیل تکنیکال است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا به راحتی نمودارهای قیمتی را بررسی و تحلیل کنند. این پلتفرم تحت وب با ارائه امکاناتی همچون نمودارهای قیمت، اندیکاتورهای مختلف و قابلیت‌های سفارشی‌سازی، به تریدرها و تحلیل‌گران کمک می‌کند تا تصمیمات بهتری در زمینه خرید و فروش دارایی‌های بازارهای مالی اتخاذ کنند. در این مقاله از وانفینکس به آموزش تریدینگ ویو پرداخته و نحوه کار با ویژگی‌ها و امکانات این پلتفرم را بررسی خواهیم کرد.

تریدینگ ویو چیست؟

تریدینگ ویو  یک پلتفرم تحلیل تکنیکال برجسته است که به معامله‌گران و تحلیلگران امکان دسترسی به ابزارهای متعدد تحلیل تکنیکال، اندیکاتورها و ابزارهای رسم نمودار را می‌دهد. این پلتفرم همچنین به تریدرها امکان می‌دهد تا با به اشتراک گذاشتن ایده‌ها، تحلیل‌ها و استراتژی‌های معاملاتی خود با دیگر کاربران، با معامله‌گران مختلف از سراسر جهان ارتباط برقرار کنند.

اگرچه تریدینگ ویو در اصل یک برنامه تحت وب است، کاربران می‌توانند نرم‌افزار تریدینگ ویو را مستقیماً روی رایانه یا لپ‌تاپ خود دانلود کنند. اپلیکیشن تریدینگ ویو برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها نیز برای سیستم عامل‌های اندروید و IOS در دسترس است.

https://www.tradingview.com/

این پلتفرم از صرافی‌ها و بروکرهای مختلف قیمت‌های لحظه‌ای بازار را می‌گیرد و به کاربران ارائه می‌دهد. این به معامله‌گران امکان می‌دهد دید کلی از آنچه در حال حاضر در بازارها اتفاق می‌افتد به دست آورند و در عین حال فرصتی برای سفارشی‌سازی نمودارهای خود برای مطابقت با برنامه معاملاتی خود و اتخاذ تصمیمات معاملاتی آگاهانه داشته باشند.

جدا از داده‌های لحظه‌ای، اطلاعات اضافی مانند داده‌های تاریخی قیمت، اخبار و رویدادهای اقتصادی مختلف، جزئیات و بیانیه‌های مالی کلیدی و شاخص‌های متعددی نیز وجود دارد که می‌تواند به معامله‌گران در تحلیل‌ بازار کمک کند.

تریدینگ ویو همچنین ویژگی‌های اضافی مانند اسکرینرها (Screeners)، نقشه‌های حرارتی، Pine Script (زبان برنامه‌نویسی که به معامله‌گران اجازه می‌دهد شاخص‌ها و/یا استراتژی‌های خود را ایجاد کنند) و تستر استراتژی ارائه می‌دهد، که همگی در این مقاله پوشش داده می‌شوند.

چه هزینه‌هایی در تریدینگ ویو وجود دارد؟

تریدینگ ویو به کاربران این امکان را می‌دهد که به صورت رایگان در آن ثبت نام کنند و به بسیاری از ویژگی‌های پلتفرم دسترسی داشته باشند، به استثنای برخی موارد، مانند تعداد اندیکاتورهایی که می‌توانید در نمودارها اعمال کنید یا امکان نمایش چندین نمودار در هر تب (Tab).

چندین طرح پولی نیز در دسترس هستند، از جمله طرح‌های ضروری، پلاس و پریمیوم. این طرح‌ها به شما امکان پرداخت ماهانه یا سالانه را می‌دهند. این گزینه‌های پولی ویژگی‌های بسیار بیشتری را ارائه می‌کنند، مانند افزودن اندیکاتورهای بیشتر به نمودارها و نمودارهای بیشتر در هر تب و غیره.

آموزش تریدینگ ویو به صورت گام به گام

تریدینگ ویو راه‌های متنوعی را برای سفارشی‌سازی نمودارها به معامله‌گران ارائه می‌دهد ویژگی‌های بسیاری برای تجزیه و تحلیل بازار و فرآیند تصمیم‌گیری طراحی شده‌اند. در بخش‌های بعدی، مروری گام به گام درباره نحوه استفاده از پلتفرم ویژگی‌های آن ارائه خواهیم کرد.

شروع کار با تریدینگ ویو

اولین کاری که می‌بایست انجام دهید این است که وب‌سایت تریدینگ ویو را در مرورگر خود باز کنید و روی « Get Started » کلیک کنید. سپس یک پنجره  دیگر باز می‌شود که در آن می‌توانید روی ” Sign up ” کلیک کنید.

آموزش تریدینگ ویو برای تحلیل تکنیکال

پس از کلیک بر روی ” Sign up “، پنجره دیگری باز می‌شود که در آن می‌توانید گزینه‌های مختلف برای ثبت نام در پلتفرم از طریق آدرس ایمیل، فیس بوک، لینکدین یا جیمیل را مشاهده کنید. هنگامی که مشخصات خود را وارد کردید، روی دکمه ” Sign in ” کلیک کنید.

تریدینگ ویو چیست؟

پس از ورود به سیستم، به صفحه اصلی هدایت می‌شوید، که چند تب مختلف برای انتخاب در دسترس شما خواهد بود، شامل:

  • Products: در اینجا، می‌توانید به نمودارها، نقشه‌های حرارتی، اسکرینرها و تقویمی که زمان وقوع رویدادهای اقتصادی خاص را نشان می‌دهد دسترسی داشته باشید.
  • Community: اینجا جایی است که اطلاعات ارسال شده توسط معامله گران دیگر، مانند تحلیل‌ها، ایده‌های آموزشی، و اسکریپ های مربوط به استراتژی‌ها و اندیکاتورهای ساخته‌شده توسط معامله گران را پیدا خواهید کرد.
  • Markets: در اینجا می‌توانید ابزارهای مالی مورد علاقه خود را بیابید و تجزیه و تحلیل کنید.
  • News: در این بخش آخرین اخبار لحظه‌ای بازار پیدا خواهید کرد. همچنین می‌توانید فید مورد علاقه خود را انتخاب کنید، مانند Markets، Globalیا فعالیت‌های شرکتی.
  • Brokers: این بخش فهرستی از تمام بروکرهای ادغام‌شده با تریدینگ ویو، همراه با رتبه‌بندی، تعداد حساب‌های فعال و نقد و بررسی‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد.
پیشنهاد ویژه:  چگونه ایکس امپایر را به تونکیپر وصل کنیم؟ (فیلم)

در این مقاله، ما فقط بر روی بخش “Supercharts” تمرکز می‌کنیم، که می‌توانید با نگه داشتن نشانگر ماوس روی تب “Products” و کلیک بر روی “Supercharts” به آنها دسترسی پیدا کنید.

نحوه کار با پلت فرم Tradingview

پنجره اصلی نمودار دارای پنج بخش کلیدی است که در بخش‌های بعدی به آنها خواهیم پرداخت. اولین پنجره اصلی است که نمودار قیمت در آن نمایش داده می‌شود.

نحوه کار با تریدینگ ویو

در محور y قیمت‌ها و در محور x تاریخ نمایش داده می‌شود که بسته به بازه زمانی انتخابی شما متفاوت خواهد بود.

ابزار نمودار: نوار ابزار بالای صفحه

۱- جستجوی نمادها

می‌توانید با تایپ نماد یا نام ارز دیجیتالی که می‌خواهید بررسی کنید، نمودار آن را بالا بیاورید. خواهید دید که گزینه‌های زیادی از یک توکن موجود است. این به این دلیل است که TradingView قیمت‌های آنی را از صرافی‌های مختلفی که با آن‌ها ادغام شده است می‌گیرد و به کاربر ارائه می‌دهد.

۲- مقایسه یا افزودن نماد

اگر می‌خواهید ابزارهای مختلف را با هم مقایسه کنید، می‌توانید روی آیکون «Compare or Add Symbol» کلیک کنید تا یک منوی جدید ظاهر شود. می‌توانید ابزار خاصی را که می‌خواهید با ابزار فعلی نمایش داده‌شده در نمودار خود مقایسه کنید، جستجو کنید. هنگامی که روی توکن یا نماد انتخابی خود کلیک می‌کنید، یک خط جدید، به طور کلی به رنگ نارنجی، روی نمودارها ظاهر می‌شود که می‌تواند به شما در تجزیه و تحلیل عملکرد دو جفت ارز یا توکن مختلف کمک کند.

۳- تایم فریم (Timeframe)

در اینجا، می‌توانید بازه زمانی داده‌هایی را که می‌خواهید بررسی کنید انتخاب نمایید، به عنوان مثال، بازه هفتگی، روزانه، 4 ساعته، 1 ساعته یا 5 دقیقه‌ای.

۴- انواع نمودار (Chart Types)

در بخش Chart Types می‌توانید نوع نمودار قیمت تغییر دهید. گزینه‌های مختلفی برای انتخاب وجود دارد، مانند نوار، کندل، کندل توخالی، کندل های حجمی، خط، خط با نشانگر، خط گام، منطقه، خط پایه، ستون‌ها، نمودار هایکین آشی و رنکو.

۵- اندیکاتورها (Indicators)

تریدینگ ویو طیف گسترده‌ای از اندیکاتورهای داخلی مانند میانگین متحرک، شاخص قدرت نسبی (RSI)، مکدی (MACD)، نوسانگر‌های تصادفی، و شاخص‌های حجم مختلف را ارائه می‌دهد. هنگام اضافه کردن اندیکاتور به نمودارها، می‌توانید با کلیک بر روی آیکون “تنظیمات” در کنار نام اندیکاتور، تنظیمات آن را تغییر دهید.

۶- الگوها (Templates)

در اینجا، ترکیبی از اندیکاتورهای از پیش‌ساخته شده را خواهید یافت که سایر معامله‌گران به‌عنوان تمپلیت ذخیره کرده‌اند تا هر کسی به‌جای انتخاب جداگانه آن شاخص‌ها، از آنها استفاده کند. پس از اضافه کردن تمپلیت، می‌توانید تنظیمات آن را نیز را مطابق با اولویت خود تنظیم کنید. شما همچنین می‌توانید تمپلیت خود را با شاخص‌های دلخواه خود ایجاد کنید و آن را با سایر تریدرها به اشتراک بگذارید.

۷- آلارم (Alerts)

در اینجا، می‌توانید یک الارم را برای زمانی که قیمت به سطح خاصی می‌رسد تنظیم کنید. روی دکمه ” Alerts ” کلیک کنید، سپس یک منوی جدید ظاهر می‌شود که در آن می‌توانید شرایط خاصی را برای زمانی که می‌خواهید فعال شود، و همچنین نام آلارم را تنظیم کنید. همچنین می‌توانید روی علامت «+» در نمودارهای کنار قیمت کلیک کنید تا یک الارم را مستقیماً در یک سطح قیمت مشخص اضافه کنید.

۸- Bar Reply

این گزینه به شما امکان می‌دهد استراتژی خود را از طریق تغییرات قیمت گذشته بررسی کنید. می‌توانید این کار را با کلیک بر روی تب “Bar Reply”، رفتن به تاریخ و زمان خاصی که می‌خواهید تجزیه و تحلیل کنید و روی هر نوار دلخواه خود کلیک کنید، انجام دهید. یک تب با گزینه‌های مختلفی مانند «PLay»، «forward» و «Replay Speed» ظاهر می‌شود.

۹- Undo and Redo

اگر کاری را در نمودار به اشتباه انجام دادید، می‌توانید روی « Undo » کلیک کنید تا برگردد.

۱۰- تنظیم چیدمان (Layout setup)

در اینجا، می‌توانید تعداد نمودارهایی را که می‌خواهید در تب شما نمایش داده شوند، انتخاب کنید. متأسفانه، تنها با تهیه اشتراک پولی پلتفرم می‌توانید چندین نمودار در هر تب اضافه کنید.

۱۱- ذخیره همه تغییرات (All changes saved)

می‌توانید چندین layouts  برای ابزارهای مالی مختلف ایجاد و ذخیره کنید. با این حال، نسخه رایگان تریدینگ ویو به شما امکان می‌دهد فقط یک تمپلیت را ذخیره کنید. اگر می‌خواهید چندین تپملیت را ذخیره کنید، باید برای یکی از اشتراک‌های پولی ارائه شده ثبت نام کنید.

۱۲- جستجوی سریع (Quick Search)

در اینجا، می‌توانید به سرعت هر عملکردی را در پلتفرم جستجو کنید، خواه یک ابزار طراحی خاص باشد یا تنظیماتی که ممکن است بخواهید به آن دسترسی داشته باشید.

پیشنهاد ویژه:  ارز دیجیتال چیست؟ (به زبان ساده) انقلابی در اقتصاد جهانی

۱۳- Chart Settings

در گزینه‌های تنظیمات نمودار، می‌توانید ناحیه نمودار خود را به دلخواه خود سفارشی کنید، چه تغییر پس‌زمینه یا رنگ کندل ها یا افزودن یا حذف برخی نمایش‌های گرافیکی که ممکن است بخواهید ببینید یا خیر.

۱۴- Fullscreen

دسترسی به گزینه fullscreen  همه واچ‌لیست‌ها را حذف می‌کند تا بتوانید فقط بر روی ابزاری که در حال تجزیه و تحلیل هستید تمرکز کنید. می‌توانید از کلیدهای جهت روی کیبورد خود برای جابه جایی بین توکن‌ها در حالت تمام صفحه استفاده کنید.

۱۵- Take a Snapshot

با این گزینه می‌توانید از وضعیت فعلی نمودار خود اسکرین شات بگیرید تا به عنوان ذخیره نگه دارید. در صورت تمایل می‌توانید آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

۱۶- Publish

این گزینه به شما امکان می‌دهد نمودار خود را با انجمن TradingView به اشتراک بگذارید. پس از کلیک بر روی آیکون « Publish»، از شما خواسته می‌شود که عنوان و توضیح کوتاهی درباره ایده خود اضافه کنید که ممکن است بخواهید منتشر کنید. پس از اتمام کار، می‌توانید ادامه دهید و روی «Continue» کلیک کنید.

نوار ابزار سمت راست تریدینگ ویو

 

آموزش تریدینگ ویو برای تحلیل تکنیکال

بررسی ابزارهای اضافی تریدینگ ویو

۱- واچ‌لیست (Watchlist)

در این پنجره، می‌توانید تمام ابزارهای مالی را که می‌خواهید تجزیه و تحلیل کنید، مشاهده کنید، که می‌تواند شامل جفت ارزهای فارکس گرفته تا سهام، کالاها یا شاخص‌های خاص باشد. اگر می‌خواهید ابزاری را به واچ‌لیست اضافه کنید، می‌توانید روی نماد «+» واقع در کنار «Watchlist» کلیک کنید. نماد یا نام ابزار را تایپ کنید و با کلیک بر روی علامت “+” در کنار نام بروکر، ابزار مورد نظر خود را انتخاب کنید. برای حذف یک جفت ارز یا توکن از واچ‌لیست خود، روی نماد سطل زباله کلیک کنید.

۲- Alerts

با کلیک بر روی گزینه “Alarms”، پنجره‌ای به جای واچ لیست شما ظاهر می‌شود که تمام الارم‌هایی را که قرار داده‌اید و آن‌هایی که قبلاً فعال ‌شده‌اند را نمایش می‌دهد.

۳- Object Tree and Data Window

اولین پنجره تمام شاخص‌های فعلی و ابزارهای ترسیم چارت مورد استفاده در ابزار مالی خاصی را نمایش می‌دهد. یک گزینه سوییچ در بالای این پنجره به شما امکان می‌دهد بین “Object Tree” و “Data Window” جابجا شوید. هنگامی که ” Data Window ” انتخاب می‌شود، می‌توانید یک نمای کلی سریع از اطلاعات ضروری در مورد ابزار فعلی که در حال تجزیه و تحلیل هستید، مانند قیمت باز و بسته و سقف و کف، بالا و همچنین درصد تغییر قیمت و حجم معاملات را دریافت کنید.

۴- My Ideas

در بخش قبل، به انتشار تحلیل نمودار خود با گزینه دادن عنوان و توضیحات اشاره کردیم. اکنون، در پنجره «ایده‌های من»، می‌توانید همه ایده‌های منتشر شده خود را بیابید و پیگیری آن‌ها را در دسترس‌تر کنید.

۵- Chats

در اینجا، تمام چت‌های لایوی را که می‌توانید برای بحث و تبادل نظر به آنها ملحق شوید، پیدا خواهید کرد. شما می‌توانید به چت روم‌های مختلف برای بازارها و ابزارهای مالی مختلف بپیوندید. همچنین می‌توانید با کلیک بر روی گزینه “Private” در بالای پنجره چت به چت‌های خصوصی دسترسی داشته باشید.

۶- Ideas Stream

می‌توانید به ایده‌ها و تحلیل‌های معامله‌گران مختلفی دسترسی داشته باشید که دیدگاه خود را در مورد ابزارهای مالی به خصوص به اشتراک می‌گذارند.

۷- Screeners

این گزینه به شما امکان می‌دهد سهام، ETF ها و ارزهای دیجیتال مختلف را بر اساس معیارهای خاصی فیلتر کنید. در بالای پنجره یک منوی کشویی وجود دارد که در آن می‌توانید از بین اسکرینرهای مختلف، سهام، ETF یا ارزهای دیجیتال یکی را انتخاب کنید. همچنین منوهای کشویی اضافی برای فیلتر کردن طبق معیارهای مختلف مانند قیمت، درصد تغییر قیمت، ارزش بازار، P/E و … وجود دارد.

۸- Calendars

با استفاده از این گزینه، می‌توانید تمام رویدادهای اقتصادی آتی، مانند تصمیمات نرخ بهره FED، حقوق و دستمزد غیرکشاورزی، نرخ‌های بیکاری، تولید ناخالص داخلی و اعلامیه‌های CPI را مشاهده و پیگیری کنید. همچنین می‌توانید با کلیک بر روی منوی کشویی « All categories » به دسته‌های مختلف دسترسی پیدا کنید تا رویداد اقتصادی مورد علاقه خود را محدود کنید و ببینید چه زمانی رخ می‌دهد. جدای از انتشار رویدادهای اقتصادی، می‌توانید به گزارش‌های درآمد سهام، داده‌های درآمد برای سهام و پرداخت‌های احتمالی سود سهام نگاه کنید.

۹- Help Centre

در اینجا، می‌توانید به مقاله‌های مربوط به یک مشکل یا سؤال خاصی که ممکن است داشته باشید، فهرستی از محبوب‌ترین سؤالات کاربران با پاسخ‌ها، و اطلاعات اضافی مانند میانبرهای صفحه‌کلید، پرسش و پاسخ Pine Script و کتابچه راهنمای Pine Script دسترسی داشته باشید.

ابزارهای طراحی در تریدینگ ویو

 

TradingView

نوار ابزار سمت چپ تریدینگ ویو

۱- انتخاب مکان نما

می‌توانید یکی از سه مکان نما (Cursor) را انتخاب کنید: ضربدر، نقطه یا فلش. همچنین یک پاک کن وجود دارد که می‌توانید از آن برای حذف هر گونه شکلی استفاده کنید.

پیشنهاد ویژه:  اندیکاتور چیست؟ معرفی بهترین اندیکاتور ها در بازار ارز دیجیتال

۲- ابزارهای خط روند

می‌توانید از ابزارهای ترسیم خط مختلفی مانند خط افقی یا پرتو افقی برای علامت‌گذاری سطوح حمایت و مقاومت استفاده کنید. همچنین می‌توانید از خط روند، پرتو (ray) یا خط ممتد (extended line) برای شناسایی روندهای احتمالی صعودی یا نزولی استفاده کنید. ابزارهای اضافی مانند کانال موازی یا روند رگرسیون نیز می‌توانند برای شناسایی الگوهای کانال استفاده شوند.

۳- ابزارهای گان و فیبوناچی

اینها ابزارهای چارتینگ پیشرفته‌تری هستند، مانند اصلاح فیبوناچی، کانال فیبوناچی، جعبه گان و مربع گان، که می‌توانند همراه با استراتژی‌های معاملاتی خاصی مانند معاملات اصلاحی استفاده شوند.

۴- الگوها

ازالگوها (Patterns) می‌توان برای شناسایی الگوهای احتمالی نمودار مانند مثلث یا سر و شانه استفاده کرد. همچنین ابزارهای طراحی پیشرفته‌تری مانند الگوی ABCD، الگوی XABC، الگوی Cypher یا Elliot Impulse Wave وجود دارد که می‌تواند به شما در شناسایی تغییرات احتمالی قیمت در آینده در بازار کمک کند.

۵- ابزارهای پیش‌بینی و اندازه‌گیری

بخش پیش‌بینی Forecasting) ) این ابزار همراه با نقشه‌های پوزیشن لانگ و شورت است که می‌تواند روی نمودار قرار گیرد تا به پیش‌بینی احتمالی روند قیمت  و همچنین محاسبه سود و زیان کمک می‌کند. ابزارهای اندازه‌گیری (Measurement) مانند “price range” را می‌توان برای اندازه‌گیری حرکت قیمت در بازه‌های زمانی خاص مورد استفاده قرار داد، در حالی که محدوده تاریخ را می‌توان برای اندازه‌گیری مدت زمان لازم برای رسیدن قیمت به آن هدف خاص مورد استفاده قرار داد.

۶- اشکال هندسی

این اشکال می‌توانند برای شناسایی مناطق خاص مورد علاقه در طول تجزیه و تحلیل بازار یک معامله گر استفاده شوند. اشکال مختلفی برای انتخاب وجود دارد، مانند هایلایتر، فلش های بالا و پایین، مستطیل، دایره یا مثلث.

۷- ابزار حاشیه نویسی

اگر معامله گر بخواهد چیزی را در طول تجزیه و تحلیل بازار خود به خاطر بسپارد، از ابزارهای Annotation  می‌توان برای یادداشت برداری روی نمودارها استفاده کرد. یادداشت‌ها و گزینه‌های متنی مختلفی برای انتخاب وجود دارد، مانند متن لنگر، پیام، برچسب قیمت یا یادداشت قیمت.

۸- نمادها

Icons به طور کلی از همه گزینه‌های دیگر کمتر استفاده می‌شود. با این حال، اگر یک معامله گر بخواهد نمودارهای خود را با افزودن ایموجی شخصی سازی کند، می‌تواند گزینه‌های مختلفی را در این ابزار پیدا کند.

۹- اندازه‌گیری

این ابزار Measure)) ابزارهای قیمت و بازه زمانی را ترکیب می‌کند. یک معامله گر می‌تواند محدوده قیمت را در یک بازه زمانی مشخص اندازه‌گیری کند و در عین حال زمان لازم برای رسیدن به آن نقطه مورد نظر را نیز اندازه‌گیری کند. این ابزار همچنین سطح صدا را نمایش می‌دهد.

۱۰- بزرگنمایی

از این ابزار Zoom in)) برای بزرگنمایی نمودار استفاده کنید تا تمرکز بهتری روی یک کندل یا دوره زمانی خاص داشته باشید.

۱۱- باقی ماندن در حالت ترسیم

اگر یک تریدر بخواهد از یک ابزار ترسیمی خاص استفاده کند بدون اینکه مجبور باشد آن را به طور مداوم انتخاب کند، می‌تواند این ابزار را فعال (Enable) کند.

۱۲- Lock All Drawings

این ابزار می‌تواند فعال باشد تا اطمینان حاصل شود که هیچ تغییری تصادفی در ابزارهای ترسیم نمایش داده‌شده در نمودارها رخ نمی‌دهد.

۱۳- Hide Options

تریدرها می‌توانند از این ابزار برای پنهان کردن موقت تمام اشکال ویا اندیکاتورها استفاده کنند تا دید واضح‌تری از نمودارها به دست آورند.

۱۴- Remove Options

این گزینه به تریدرها اجازه می‌دهد تا یک نقشه و/یا شاخص خاص را از نمودار خود حذف کنند.

ابزارهای پیشرفته تریدینگ ویو

 

آموزش تریدینگ ویو

نوار ابزار پایین صفحه

۱- Screener

این همان گزینه screener است که در نوار ابزار سمت راست توضیح داده شده است. با این حال، تنها تفاوت آن این است که در این اسکرینر گزینه‌ای برای بررسی جفت ارزهای فارکس وجود دارد که در اسکرینر دیگر موجود نیست. اگر مجموعه خاصی از جفت ارزها، سهام یا ارزهای دیجیتال را در ذهن دارید و اطلاعات قیمت آنها در گوشه سمت راست بالای پنجره موجود است، می‌توانید از بین فیلترهای مختلف جستجوی خود را محدود کنید.

۲- Pine Editor

این زبان برنامه نویسی منحصر به فرد تریدینگ ویو است که معامله گران با تجربه می‌توانند از آن برای سفارشی کردن اسکریپت های قبلی، ایجاد اندیکاتورها ویا استراتژی‌های خود و به اشتراک‌گذاری آنها استفاده کنند.

۳- Strategy Tester

این گزینه به شما امکان می‌دهد تا از هر یک از استراتژی‌های از پیش برنامه‌ریزی‌شده در پلتفرم، بک تست بگیرید و اطلاعات کافی مانند سود خالص، کل معاملات بسته شده، درصد سودآوری و غیره را ارائه دهید.

جمع بندی

در این مقاله به آموزش پلتفرم تریدینگ ویو پرداختیم و با تمامی ابزارها و امکانات آن آشنا شدیم. تریدینگ ویو به عنوان یک ابزار قدرتمند برای تحلیل تکنیکال، امکانات متنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که می‌تواند به افزایش دقت و کارایی در معاملات کمک کند.

با یادگیری نحوه استفاده از این پلتفرم و بهره‌برداری از ویژگی‌های آن، می‌توانید تحلیل‌های دقیق‌تری انجام دهید و با اعتماد به نفس بیشتری وارد بازار شوید. بنابراین، امروز آشنایی با تریدینگ ویو نه تنها یک مزیت بلکه یک ضرورت برای هر تریدری در بازار ارزهای دیجیتال است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا